Over ons

Hi, wij zijn Gerry en Nilüfer. Wij staan in de startblokken om midden in de Pijp in Amsterdam om de hoek van de Albert Cuypmarkt Craft Coffee & Pastry te openen: Een 100% glutenvrije koffiezaak, bakkerij/patisserie, waar iedereen zich thuis voelt!’

‘Een koffietentje, daar zijn er toch al veel van? Ja, maar Craft Coffee & Pastry wordt naast dat je er een bakje koffie kunt krijgen vooral ook een bakkerij en patisserie. Gevulde croissants, brood, bladerdeegproducten en gebakjes. 100% glutenvrij en 100% vol van smaak.’ En daarnaast ook nog vele lactosevrije en vegan opties.

In 2014 werd bij Gerry de diagnose Coeliakie gesteld, een glutenintollerantie. Samen een lekker slagroomtaartje eten tijdens een verjaardag of een broodje tijdens de lunch, bleken niet meer vanzelfsprekend te zijn. En dat terwijl het wel kan! De afgelopen jaren hebben we in binnen- en buitenland veel glutenvrije en juist ook ‘gewone’ bakkerijen en koffiezaken bezocht. We hielden bij wat we er leuk en prettig vonden en wat ons juist niet beviel.


In Italië bij Chef Andrea Greco en zijn zwager Ignazio leerden we dat je ook glutenvrij, de allerlekkerste producten kunt maken én dat die niet duur hoeven te zijn. En dat willen we met jullie delen! Bij Craft Coffee & Pastry.

Copyright Craft Coffee & Pastry 2020 @ All Rights Reserved